Samuel Jack – Feels Like Summer (Review)

Returning with the summer hit โ€œFeels Like Summerโ€, Samuel Jack is here to set the summer on fire with this feel good track. Itโ€™s been a fantastic number of years for the artist with getting recognition at festivals such as Glastonbury and Secret Garden Party. With sharing stages with Passenger and Jack Savoretti, Iโ€™m really not surprised that heโ€™s getting the recognition, he deserves every ounce of it.

Enlightening the sky with itโ€™s feel good vibe, the track has a powerful, uplifting force. With bursts of energy in every crack, the track centres around living for the good times and feeling โ€˜aliveโ€™. Loving the message thatโ€™s delivered throughout, as many pop artists usually stick within insecure subjects, which is still fine, but it makes a change. Thereโ€™s a sense of nostalgia within the bones of the number and reflecting on the good times of your past is always going to make anyone happy. If this isnโ€™t in the UK charts within the next week or so, Iโ€™ll be shocked. Itโ€™s got a sense of Ragโ€™nโ€™Bone Man to it, but Samuel Jack keeps itโ€™s quirky with a big dose of his originality. 

Score: 3.5/5

Facebook: https://www.facebook.com/samueljackofficial/
Twitter: https://twitter.com/SamuelJackMusic
Instagram: https://www.instagram.com/samueljackofficial/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s